Hero
Kuva: Yle
Author
Yle News Lab
07.04.2021
Etsimme kolmea uutta työkaveria News Labiin
Yle News Lab etsii mobiilikehittäjää, tech leadia ja projektipäällikköä kasvavaan tiimiimme.

Yle News Labissa on täysi tohina päällä. Päätimme, että nyt on aika etsiä lisävahvistuksia joukkoomme, joten avasimme seuraavat paikat hakuun.

Mobiilikehittäjä

Etsimme mobiilidevaajaa sovellustemme kehitykseen. Alkuun tulet rakentamaan todennäköisesti Uutisvahti-sovellustamme, mutta oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan voit siirtyä kehittämään muita palveluitamme. Meille tärkein teknologia tällä hetkellä on React Native, mutta toivomme, että ymmärrät tai olet kiinnostunut myös iOS- tai Android-natiiviteknologioista.

Lisätietoja paikasta

Tech Lead

Etsimme kokenutta, monessa liemessä keitettyä tech leadia, joka on hyvä vetämään projekteja ja tarvittaessa toimimaan myös tiiminvetäjänä. Tulet olemaan mukana useissa hankkeissa ja roolisi näissä muotoutuu taustasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on uusi ja pääset alusta asti vaikuttamaan siihen, mitä työsi sisältää ja miten sitä kannattaa tehdä.

Lisätietoja paikasta

Erikoisprojektien Projektipäällikkö

Etsimme kokenutta digipalveluhankkeiden vetäjää sekä vetovastuuseen että auttamaan muita vetäjiä erilaisten projektien maaliin viemisessä. Hankkeet, joihin pääset osallistumaan, voivat olla esimerkiksi vaaliprojektimme, erityisesti vaalikone ja vaalien tulospalvelu, yhteistyöprojektit Ylen kumppanien kanssa ja erilaiset esiselvitykset ja uusien ideoiden kokeilut.

Lisätietoja paikasta

Kaikkien paikkojen hakuaika päättyy 25.4.2021.

Kaikki Ylen avoimet työpaikat löydät täältä: yle.fi/rekry