Hero
Kuva: Teemu Kiviniemi
Author
Aki Kekäläinen
21.01.2019
Kesäkoodariksi Yle News Labiin!
Etsimme kolmea koodaavaa muskettisoturia Yle News Labiin kehittämään Voitto-robottia, henkilökohtaisia palveluja ja appseja.

Mietittiin, että millaiseen kesätyöpaikkaan olisimme itse halunneet. "Pääsisipä tekemään jotain tosi mielenkiintoista kivojen tyyppien kanssa, joilta voisi oppia paljon." No, meillä olis just sellainen kesätyöpaikka tiedossa. Itse asiassa kolme sellaista, kasaamme kokonaisen kesätyötiimin!

Yle News Labissä rakennamme palveluja yle.fi/uutiset-sivuista juttuja autonomisesti tuotantoon julkaisevaan Voitto-robottiin. Lue meistä lisää täältä. Kesähommiin haemme koodareita uusimpaan kokeiluumme. Emme paljasta vielä yksityiskohtia, mutta tähän liittyy Voitto, palvelujen henkilökohtaistuminen, appsit ja uusien ideoiden kokeilu ketterästi. Mitä siis pääsisit tekemään, jos saat tämän kesäduunin? Riippuu siitä, mitä osaat ja mistä olet kiinnostunut. Pääset itse suunnittelemaan, mitä meidän kannattaisi kokeilla.

Jotta hommasta tulee yhtään mitään, niin seuraavat jutut pitää olla jo hanskassa:

  • Olet jo hyvä koodaamaan
  • JavaScriptin osaaminen on välttämätöntä

Näistä saa lisäpisteitä ja todennäköisesti valitut osaavatkin näistä ainakin useimpia:

  • ES6-7
  • React
  • React Native
  • Redux
  • CSS
  • Node.js
  • Git

Jos osaat vielä jotain muutakin, vaikkapa AI/ML, olet tosi hyvä lukujen kanssa, olet tehnyt UI-suunnittelua tai mitä tahansa, mikä voisi olla hyödyllistä Ihan Uusien Juttujen (tm) suunnittelussa ja toteuttamisessa, niin muista kertoa myös niistä. Kaikkien ei todellakaan tarvitse olla kaikessa älyttömän hyviä. Täähän on kesätyö! Ja haemme kokonaista tiimiä!

Vielä tärkein loppuun. Meillä on oikeasti kivaa töissä, koska työllämme on väliä, teemme tosi kiinnostavia juttuja ja tiimissä on vain hyviä tyyppejä. Siispä valitsemme jatkossakin tiimiimme vain hyviä tyyppejä. Niitä on hyvin monenlaisia, joten muista kertoa hakemuksessasi millainen juuri sinä olet.

Ei kun hakemusta rustaamaan! Tee siitä hyvä, jotta erotut joukosta, ja laita se osoitteeseen aki.kekalainen@yle.fi. Mukaan tarpeelliseksi katsomasi todistusaineisto osaamisestasi.

Laita hakemuksesi meille viimeistään 10.2.

Lisätietoja: Aki Kekäläinen, verkkokehityksen päällikkö & pääsuunnittelija aki.kekalainen@yle.fi

Kaikki Ylen avoimet työpaikat löydät täältä: yle.fi/rekry