Hero
Kuva: slidesgo / Freepik
Author
Yle News Lab
21.01.2020
Yle News Lab etsii uutta asiakkuuspäällikköä
Haemme Uutis- ja ajankohtaistoiminnan asiakkuustiimiin asiakkuuspäällikköä (tiiminvetäjää) vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkuustiimi on osa Yle News Labia.

Miksi meille?

Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminta pitää suomalaiset kartalla verkossa, somessa, radiossa, tv:ssä ja podcasteissa. Ylen uutiset on Suomen luotetuin uutismedia. Demokratia voi kukoistaa vain, jos ihmisillä on tarpeeksi tietoa, mitä yhteiskunnassa heidän ympärillään tapahtuu. Uutis- ja ajankohtaistoiminta palvelee ihmisiä parhaiten, kun sen tarjonta vastaa ihmisten mediankäyttötapoja. News Lab tarjoaa näköalapaikan siihen, mihin avointa demokratiaa tukeva uutistoiminta kehittyy ja mihin suuntaan sen pitäisi mennä.

Mitä on luvassa?

Asiakkuuspäällikön työhön kuuluu mm. vastata Uutis- ja ajankohtaistoiminnan asiakkuustutkimuksista ja budjetista, asiakkuustavoitteiden muodostamisesta sekä asiakkuustiedon jalkauttamisesta toimituksiin journalismin tekemisen avuksi.

Asiakkuuspäällikkö vastaa siitä, että Yleisradiolla on dataan ja tutkimukseen perustuva kokonaisymmärrys siitä, miten yleisöt nyt ja tulevaisuudessa kuluttavat uutis-, urheilu- ja ajankohtaissisältöjä.

Uutis- ja ajankohtaistoiminnan asiakkuuspäällikkö työskentelee kiinteässä yhteistyössä Urheilu ja tapahtumat -yksikön sekä yhtiön muiden asiakkuustiimien kanssa.

Asiakkuuspäällikkö toimii Uutis- ja ajankohtaistoiminnan asiakkuustiimin tiiminvetäjänä. Asiakkuuspäällikön apuna ovat kivat ja taitavat työkaverit.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta vahvaa laadullisten ja erityisesti määrällisten menetelmien osaamista (mm. Tableau, SPSS, verkkoanalytiikkajärjestelmät). Olet yhteistyöhenkinen ja osaat toimia osana matalahierarkkista, itseohjautuvaa tiimiä sekä kehittää tiimin työtapoja yhdessä tiimin kanssa. Erityisen palavasti haluat tutkia ja ymmärtää, mihin suuntaan suomalaisten mediankäyttö ja suomalainen demokratia on menossa.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: Jukka Niva, Yle News Labin päällikkö, jukka.niva@yle.fi

Haku alkaa 20. tammikuuta 2020 ja päättyy 31. tammikuuta 2020, klo 23.59 Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lähetä hakemus täältä!

Kaikki Ylen avoimet työpaikat löydät täältä: yle.fi/rekry